ponedeljek, 04. februar 2013

Nekaj dobrega



250 g sladkorja smukne v 5 jajčk, se združi z 250 g mletih olupljenih mandeljnov, naribano lupinico 1 limone, 1 vanilijinim sladkorjem in žlico najljubšega likerja. V pomaščenem pekaču se peče 40 minut pri 180 stopinjah.

Tarta de Santiago.

7 komentarjev:

  1. Mmmmmm.
    Kliknem na tvoj blog in postanem lačna za ekranom. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. O pa pogrinjek od Alenke. Super se poda k sladici!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep pogrinjek in slastna sladica. Preprosta pa še brez glutena - vsekakor poskusim. Zraven si pa predstavljam kakšno sadno omakico, recimo iz vročih gozdnih sadežev ... mmmm, se že cedijo sline

    OdgovoriIzbriši
  4. Brez moke, super! In spet lepe fotografije :) Kaj je tisto rdeče, vmes, v kolačku? Videti je kot marmelada ali sadje?

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala. :)

    Tisto rdeče je v bistvu skorjica, nič sadnega ni v kolačku, samo mandeljni.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala za recept, tole bom sprobala :).

    OdgovoriIzbriši
  7. this looks so good. i´m making a little book of recipes for sara and i´m going to add this. thank you!
    sending you warm hugs!
    j

    OdgovoriIzbriši