petek, 27. julij 2012

Počitniške - petič

Lizbona premore tudi novo, futuristično četrt, ki kar nekako ne paše v retro kaotično kuliso tega glavnega mesta. Expo.
15 komentarjev:

 1. Joj, od kod so pa pingvini prileteli?


  (:-)))

  OdgovoriIzbriši
 2. Poleti gredo pingvini na Expo. To ve vsak.
  (halo!?!)

  OdgovoriIzbriši
 3. Poleti losi gremo na sever. Tudi to ve vsak.


  Aja, pa ne letimo, temveč kopitljamo, pa strogo pazimo na promet ... mogoče zato ne vidimo pingvinov leteti na Expo?

  OdgovoriIzbriši
 4. Mi snobovci radi potujemo v stilu in s pingvini z viška gledamo na lose, ki stojijo spodaj v kolonah. Samo nihče mi ni prišepnil, da je ocean tudi v malih zalivčkih tako zaje**** mrzel, da se še pingvini raje držijo na suhem.

  OdgovoriIzbriši
 5. Oh, ne vem ... se mi zdi, da če bi med kopitljanjem pogledala navzgor in zagledala nekaj premraženega v letalu, tudi pomislila ne bi, da gre za snobe :-) Tudi losi bi mogoče leteli, pa imamo prevelika kopita za sedežne vrste, poleg tega glasno prežvekujemo.
  Nihče pa nam ni prišepnil, da bo vreme precejšen čas tako zaje***no, da se ne bomo hoteli kopati v sicer še kar topli vodi in bomo raje rahle zasmrdeli ...

  OdgovoriIzbriši
 6. Na severu je do najbližjega soseda par ur vožnje, mar ne? Tako da vajino neumivanje gotovo ni nikogar motilo. Troli pa tudi ne slavijo po čistoči. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. BTW, ful paše brati in gledati nove prispevke ... nekateri smo te, zgleda, pogrešali. Mevže in podobni blogerski čustvovalci :-)

  OdgovoriIzbriši
 8. Joj, pa res: nihče se ni oziral za mano, tudi po 4 dnevih neumivanja ne. Kdo ve, kaj vse pri tem udari ven, kar Severnjaki marajo? :-)))))

  OdgovoriIzbriši
 9. BTW, ti meni obljubila, da prideš v LJ. Enkrat, nekoč. Kdaj se bo to udejanilo. Nisem severnjak, imam raje umite ljudi, ampak eno losinjo, bi pa res rada peljala na kosilo. Na vegi klobase, al kaj že? ;)

  OdgovoriIzbriši
 10. LOL. A kaj pomaga, če javno izjavim, da od obljube naprej nisem bila niti na Bavarskem, kaj šele v Avstriji ali Sloveniji?

  Vegi klobase so za zavidalice penisa, ne da?

  (brez heca: res sem te pogrešala, kar pa ne pomeni, da te s tem stavkom mislim mučiti)

  OdgovoriIzbriši
 11. O, madoniš. Malo mi je nelagodno. Ne znam sprejemati pohval in prijaznih besed, čeprav jih zelo rada delim. Hvala. Vidiš, v takih primerih je fajn imeti človeka pred sabo, da ga lahko pogledaš v oči in ga objameš. Objem.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vem vem, strelčevski losi smo grozni. V isti sapi sem te pogrešala, sem vesela, da kdaj kaj objaviš, pa nočem, da zaradi mojega odnosa trpiš. Ne samo, da mislim resno (in te torej na daljavo gledam v oči), tudi oseba, ki se skriva za losuljo, misli resno. Grozno, toliko resnega razmišljanja v 21. stoletju :-) V eni sapi :-) Mogoče pa sem res dodo, kot bi rekla najina kolegica Nika. :-)))

   Btw, tiste fotke kostkota itd. so bile narejene na ... Gradu? :-) Lončarjenje v ... Bogojini? :-)

   Izbriši
 12. Midve sva čisto preresni za to stoletje, se popolnoma strinjam. :)

  Lončarili smo na OŠ Grad in v eni vasici, katere imena se ne spomnim, ampak ni bila Bogojina.

  OdgovoriIzbriši
 13. Hej, bejbe,

  kako lepo vaju je spet brati (ja, še ena mevža!). Od radosti točim solze sreče in se bašem s hrano...

  lp,Nika.

  OdgovoriIzbriši
 14. O, glej jo Niko! Samo omenim vegi klobase, pa se koj oglasi.

  Ko se tale losinja naslika v LJ, jo bova skupaj okoli vozile, kaj praviš? Mislim, da si deliva stroške ... menda losi velik pojejo, še več pa popijejo.

  OdgovoriIzbriši