sobota, 18. februar 2012

Februarsko morje

PhotoShake

Pravijo, da odvisniki od interneta za vsako piko na koncu povedi napišejo še com. Zdaj vem, da vsi odvisniki od iPhona menjajo kanale na avto radiu z drsenjem čez zaslon ... in se čudijo, zakaj stvar ne deluje.

In še zgodba o tem, kako obleka naredi človeka, oziroma o tem, kako cenimo samo tisto, za kar mastno plačamo, oziroma o tem, ali je nekdo res dober, če ga nihče ne opazi?
__

People say that Internet addicts write the word com after every dot. But I know from personal experience that people who are addicted to iPhones try to switch channels on car stereos by sliding across displays. Can't decide, which is worse, really.

4 komentarji:

 1. Ravno včeraj smo imeli debato okoli tega nastopa in dejansko je bilo precej burno ravno zato, ker nam mora nekdo povedati, da je nekaj kakovostno ...

  No, jaz pa imam malo drugačno mnenje okoli tega in ga bom kar kopi/pejstala:
  Zanimivo, jaz pa njegovih projektov ne dojemam kot prepoznavanje kakovosti (čeprav je tudi ta interpretacija ustrezna), ampak bolj kot izraz pomanjkanja časa in nezaznavanja okolice. Sicer bi bila reakcija ljudi najbrž drugačna, če bi igral na kakšni ulici ali trgu, v nakupovalnem središču, tako pa se je postavil ravno tja, kjer imajo ljudje že tako malo časa za kar koli (vhod v železniško postajo, na peron ...). Tako da, čakam posnetek, ko se bo pojavil tudi na takem kraju in me zanima, kakšen bo odziv takrat. Če ljudem ne daš možnosti, da bi se odzvali, bo odziv minimalen oz. tak, kakršnega si hotel prikazati.

  OdgovoriIzbriši
 2. js sem bla tud na morju danes:)

  OdgovoriIzbriši
 3. A vse tefotke so narejene z Iphone-om?

  OdgovoriIzbriši
 4. @Clytie: Najbrž res. Ampak je vseeno malo hecno, da se ljudje niti ne ozrejo, ko nekdo igra tako nebeško lepo.

  @Alja: Dan je bil čudovit. V zraku si vohal konec zime in tudi sončni žarki so bili že skoraj pomladni.

  @Techka: Tako je.

  OdgovoriIzbriši