sreda, 08. september 2010

V ženski družbi


Ko fant odrašča z dvema starejšima sestrama, je hudič. Zanima me, če bo znal priučene veščine kdaj kasneje uporabiti sebi v prid.

13 komentarjev:

 1. Joj kakšen cukrček! Otroci so neobremenjeni s barvami in pripomočki. Zadržke in omejitve pri teh stvareh jim privzgoji odrasli svet...

  OdgovoriIzbriši
 2. oooh luštno sta ga zrihtali :) še malo mejkapa pa bo :)

  OdgovoriIzbriši
 3. @Andreja, je čist po mami. ;)

  @Katarina: Khm ... V bistvu se je sam uštimu. Ha!

  OdgovoriIzbriši
 4. Moj brat je živel z dvema sestrama...and he turned out just fine! Kar je zelo pozitivno za moškega zna zelo dobro kuhati.
  Sicer pa tegale mladeniča pogrešamo in frčafelo tudi ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Alesa, se mi zdi, da je kar povsod tako, da se s prvim največ ukvarjaš, z vsemi ostalimi pa manj. Pa ne nalašč. Ampak pri prvem se vedno prvič nekaj dogaja in je zato veliko pozornosti usmerjene tja. Pri ostalih pa postanejo stvari rutina, pa jih človek manjkrat omenja.

  Krivica, krivica. :D

  OdgovoriIzbriši
 6. oh, če se je pa sam upedenal, pol pa thumbs up! :)

  OdgovoriIzbriši
 7. In d kompani of čerful lejdis, ali kaj?
  Ne more biti slabo, v nobenem primeru ne...

  OdgovoriIzbriši
 8. Sandra, ja vzgoja večih otrok je zanimiva tema... vsak izmed otrok potegne nekaj dobrega, slabega iz situcaije v kateri pač je (prvi, srednji, zadnji).
  Sicer pa sem mislila, da jih pogrešamo v palčici... a sem danes videla oba :)

  OdgovoriIzbriši
 9. @Nika: Ma ja, sej v bistvu mu je čisto super, hehe. Je pa res, da je hecno videti vse tri, kako sedijo na tleh in kuhajo ali češejo punčke.

  @Aleša: Aja, vidiš, spet sem nekaj narobe razumela. Naša dva sta imela vneta ušeska prvi teden v septembru, včeraj sta prvič prišla malo pokukat v Palčico. Upamo na boljše čase kar se zdravja tiče.

  Tako da ... se vidimo. Dej tisto majco od Pije vrži kar žez Živin nahrbtniček, bova najlažje naredili izmenjavo. OK? Lep dan ti želim. :D

  OdgovoriIzbriši
 10. OK, v ponedeljek pogledam če so kakšne bučke (če si še zainteresirana) in prštimam vrečko ter jo obesim na Živin obešalnik ;)

  OdgovoriIzbriši
 11. Aleša, ne trudi se kaj dosti okrog bučk, en ''hvala'' bo povsem zalegel. :D

  OdgovoriIzbriši
 12. Sej se ne trudim...samo dol po stopnicah grem, 5 m od garaže in pogledam...če je,je...cvetov je veliko, če bo vreme sončno bodo tudi buče

  OdgovoriIzbriši
 13. :) Ma mali je pravi cukrček...hihi, facko :)

  lp,a.

  OdgovoriIzbriši