nedelja, 29. avgust 2010

Še zadnji sladoled

Strašno smo si zaželeli sprehoda skozi center Ljubljane. In (verjetno) zadnjega letošnjega sladoleda pred začetkom šolskega leta ... pa pečeno koruzo na tromostovju. Tristo kosmatih gosenic, kako je lep center mesta.

 

6 komentarjev:

 1. Res luštno. Moja fanta sta šla z babi, ravno tako na sprehod, na koruzo, nove mostove pogledat in so bili vsi trije navdušeni.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ojla Sandra, lepo te je srečati četudi preko bloga od Hirkani ;-). Ljubljana je res krasna za sprehode s sončki po soncu in nov most je še zmeraj poln radovednih ljudi. Zdaj ko se začenja šola, bi se bilo smešno dogovarjati za srečanje, a verjamem, da je usoda krasna, vsej nepredvidljivosti navkljub.

  OdgovoriIzbriši
 3. O, Igor, ne morem verjet! Long time, no see. Kako ste, kaj počnete? Vse povej. Tale usoda je pa res hecna, lepa hvala gospa Usoda, hehe. En velik objem vsem vam.

  OdgovoriIzbriši
 4. No, ujeli ste zadnji dan, ki je bil primeren za sladoled na prostem. Včeraj hladen dež, to jutro 9 stopinj... :-( Bimbo

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja, že par let ugotavljam, da prehodnega vremena sploh ni več. Iz sandalov skočimo direkt v gležnarje. Danes zjutraj sem oblekla dva dolga rokava in volneno jopo, pa mi je žal, da se nisem odločila za plašč.

  Naj te kaj drugega pogreje, Bimbo. :D

  OdgovoriIzbriši